PME Polykarbonátová forma na čokoládu - kávové zrna

Kód: 1445
319 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava
Doprava již od 89 Kč
Přes 3000 vydejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Forma na čokoládové kávové zrna

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

Rozměr formy: 27,5 x 13,5 cm
Velikost zrna: 3,2 x 2,1 x 1,4cm
Počet pralinek ve formě: 24

Doplňkové parametry

Kategorie: Polykarbonátové formy
Hmotnost: 0.342 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: