PME Polykarbonátová forma na čokoládu (pralinky) ø 2,4cm
Kód: 256Související produkty
Detailní popis produktu
Detailní popis produktu
Forma na čokoládovou kouli nebo polokouli.
Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.
Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.
Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.
Materiál: polykarbonát - tvrdý plast
Rozměr formy: 27,5 x 13,5 cm
Průměr polokoule: 2,4 mm
Počet pralinek ve formě: 24
Doplňkové parametry
Kategorie: | Formy na pralinky a čokoládu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.197 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.